Руските средства за противовъздушна отбрана са прехванали и унищожили 114

...
Руските средства за противовъздушна отбрана са прехванали и унищожили 114
Коментари Харесай

Русия е свалила 114 украински дрона, 70 от които над Крим и Черно море

Руските средства за противовъздушна защита са прехванали и унищожили 114 украински безпилотни летателни апарата, в това число 70 над Крим и акваторията на Черно море, 43 над Краснодарския край и един над Волгоградския край, заяви съветското министерство на защитата, представено от ТАСС.

Същевременно управляващите в Краснодарския край в Южна Русия оповестиха, че един човек е умрял в резултат на " масирана офанзива с дронове " в региона, съобщи Ройтерс. Мишена на нападението са били петролна рафинерия, както и други обекти. Губернаторът Вениамин Кондратиев заяви в " Телеграм ", че служащ в котелна апаратура е умрял вследствие на паднали парчета от дрон. Нанесени са вреди и на административна постройка в рафинерията.

Според службите за изключителни обстановки атакувани са били три общини. Отломки от безпилотен летателен уред са паднали върху къща за посетители в регион Темрюк, само че хората са били евакуирани и няма потърпевши. На място работят спешни екипи.

Назначеният от Русия губернатор на град Севастопол на полуостров Крим Михаил Развожаев заяви, че подхваната по-рано украинска офанзива с дронове е била отразена.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР