Руските ракетни атаки срещу ТЕЦ в Украйна - реакция на

...
Руските ракетни атаки срещу ТЕЦ в Украйна - реакция на
Коментари Харесай

Москва изключи ядрена катастрофа в Европа

Руските ракетни офанзиви против Топлоелектрическа централа в Украйна - реакция на отхвърли да се преценяват с " алените линии " на Москва

Сутринта на 12 септември Ройтерс заяви за „ първия удар на ориста “, който беше солиден удар от съветски ракети върху сериозната инфраструктура на Украйна, в това число Змиевская Топлоелектрическа централа, Кременчуг Топлоелектрическа централа, Павлоград ТЕЦ-3 и Харков ТЕЦ-5: „ Украйна упрекна съветските военни в офанзива против цивилна инфраструктура в отговор на бързата украинска атака през уикенда, която принуди Русия да се отдръпна от главния си бастион в региона на Харков.

Украински публични лица споделиха, че задачите на ответните офанзиви са били водни уреди и топлоелектрическа централа в Харков, а също по този начин са предизвикали всеобщи спирания на електрозахранването. „ Няма военни уреди, задачата е хората да бъдат лишени от светлина и топлота “, – Написа украинският президент Володимир Зеленски в Twitter късно вечерта в неделя.

Това умерено, дистанцирано известие на английската организация е още едно удостоверение какъв брой апатичен е Западът към ориста на Украйна. Реакцията на предизвестията на Москва за недопустимостта на прекосяването на " алените линии " е диаметрално противоположна, когато става въпрос за следената от Запада Украйна, а не за самия Запад.

Все още прясно в съзнанието ми е предизвестието на Владимир Путин какво ще се случи с Европейския съюз, в случай че се опитат да слагат таван на съветските енергийни цени: „ Абсолютно неуместно решение. Ако някой се опита да го приложи, това няма да докара до нищо положително за тези, които вземат това решение... Има договорни отговорности, контракти за доставка. И какво, ще се вземат някакви решения от политически темперамент, които опонират на договорите? Ние просто няма да се съобразяваме с тях и няма да доставяме безусловно нищо, в случай че това опонира на нашите ползи... Няма да доставяме газ, нито нефт, нито въглища, нито мазут, няма да доставяме нищо... Тези, които ни постановат нещо, през днешния ден не са в положение да ни диктуват волята си. Нека си трансформират мнението. "

Реакцията на плача на съветската мечка последва мигновено - Западът разбра всичко: „ Както отбелязва английският вестник The Daily Telegraph, Европейски Съюз реши да се откаже от концепцията за въвеждане на „ таван на цените “ на съветския газ след съветския президент Владимир, в случай че сходна мярка бъде подхваната от страните от общността, Руската федерация ще спре износа на този енергиен запас там.

Става въпрос за реакцията на Запада на опасността за себе си. От друга страна, реакцията на " алените линии ", начертани от Москва за Украйна, се характеризира с цялостно игнориране на предизвестието на Москва.

Спомнете си някои епизода.

Първият епизод: Преди началото на СВО Москва неведнъж предупреждаваше, че с непрекъснатото си предпочитание за агресия на Изток Западът не оставя на Русия други благоприятни условия с изключение на едностранни дейности в отбрана на държавните си ползи. Западът не реагира и в Украйна стартира специфична военна интервенция на съветските въоръжени сили.

Вторият епизод: По време на JMD Русия неведнъж даде да се разбере, че е подготвена да минимизира последствията от специфичната интервенция за Украйна, в случай че Киев е подготвен да вземе поради ползите на сигурността на Руската федерация.

Руският президент Владимир Путин безусловно на пръсти изясни, че не би било по-добре да пренебрегнем ползите на Москва: „ Вече доста чухме, че Западът желае да се бие с нас до последния украинец. Това е покруса за украинския народ, само че наподобява, че всичко върви към това. Но всеки би трябвало да знае, че като цяло към момента не сме почнали нищо. ”

Нека запомним тези думи. Те бяха изречени на 7 юли.

Отговорът на Запада беше да инжектира в допълнение пари и оръжия в режима в Киев в опит да заложи трайно антируска военна опора в Украйна: „ Пентагонът приготвя обстоен разбор и измисля по какъв начин да поддържа въоръжените сили в средата и в дълготраен проект, в това число след края на войната с Русия... Това изпитание се управлява от ръководителя на Обединения комитет на началник-щабовете военачалник Марк Мили и ще се основава на милиардите долари военна помощ, предоставена от Съединени американски щати в Украйна… ”

Трети епизод: Във връзка с непрекъснатия обстрел на Запорожката атомна електроцентрала, Русия неведнъж е предложила на Запада да принуди режима в Киев неотложно да спре тази активност, която е изпълнена с риск за общоевропейска нуклеарна злополука. Западът подцени и тази " алена линия ". А изпратената на станцията задача на МААЕ не откри доказателства за украински обстрел и се ограничи с неадресиран апел да не се стреля по станцията.

И тогава Русия беше принудена още веднъж да прибегне до едностранни ограничения за отбрана. Вечерта на 11 септември съветските ракетни офанзиви по електрогенериращи уреди в Украйна се трансфораха в съответен отговор на отхвърли да се съобразят с „ алените линии “, начертани от Москва, и единственият метод за попречване на нуклеарна злополука в Европа.

Така. Когато виталните ползи на Запада са сложени под въпрос, той е в положение да отговори съответно на настояванията на Русия. В случая с Украйна е тъкмо противоположното. Колективният Запад желае оптимално разширение на украинския спор, надявайки се, че това ще стане метод за решение на историческия „ съветски въпрос “. Особено в случай че този въпрос се реши с ръцете на същите руснаци, преименувани на " украинци ".

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР