Руските морски пехотинци, които участват в настъплението към селцето Павловка

...
Руските морски пехотинци, които участват в настъплението към селцето Павловка
Коментари Харесай

Писмо на руски пехотинци: Хвърлиха ни в непонятно настъплението, завършило с разгром край Павловка

Руските морски пехотинци, които вземат участие в настъплението към селцето Павловка в Донецка област, изпратиха обезверено писмо с апел за помощ до губернатора на Приморския край Олег Кожемяко, където е дислоцирана бригадата им. В него се споделя, че през последните четири дни на офанзивата 300 души са убити, ранени или изчезнали. Унищожена е и половината бойна техника. Пехотинците се оплакват от " неспособност да доведат до знанието на висшето управление информацията за големите безмислени загуби в хора и техника " и молят губернатора за подпомагане.

Военният сътрудник на Всеруската държавна телевизионна и радиокомпания Александър Сладков пръв оповестява за обезвереното послание на  морските пехотинци от 155-а обособена бригада от Владивосток до губернатора на Приморие Олег Кожемяко, написа. За писмото оповестяват и всички съветски военни репортери, които също признават тежката обстановка региона и остро разкритикува командването на съветските войски. Някои от тях умишлено спесвятав имената на съветските висши командири, които са подхванали самоубийствената атака, само че други ги назовават  непосредствено поименно. 

Писмото буквално е оповестено от известния боен Телеграм канал GreyZone, който е обвързван с частната военна компания " Вагнер ". В него буквално написа: " Генерал Мурадов и неговият асистент Ахмедов още веднъж ни хвърлиха в неразбираемо нахлуване, с цел да могат да проработят бонуси пред Герасимов /шефа на съветския общоприет щаб Валери Герасимов/, а Ахмедов да стане воин на Русия. Затова ние и морската пехотна на Камчатка настъпваме към Павловка. В резултат на " деликатно " плануваното нахлуване от " великите пълководци " за 4 дни загубихме към 300 души убити, ранени или изчезнали, 50% от техниката. И това е единствено нашата бригада ", написа в писмото. Те означават, че Павловка се намира по-ниско от Угледар и украинците безпроблемно унищожават всеки опит за напредване напред, за евакуация или доставяне с муниции. " Докога такива бездария като Мурадов и Ахмедов ще възнамеряват бойни дейности поради своите отчети и приемането на награди с цената на толкоз човешки животи. На тях не им пука от нищо, единствено и единствено да покажат себе си. Те назовават хората " месо ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР