Руските генерали вече не вярват на Владимир Путин, затова той

...
Руските генерали вече не вярват на Владимир Путин, затова той
Коментари Харесай

Гудков: Путин има огромен проблем с генералите си, готви дела срещу тях

Руските генерали към този момент не имат вяра на Владимир Путин, по тази причина той към този момент избира военачалниците си най-много въз основа на тяхната преданост – по този начин е получил поста си командващият съветските войски на украинския фронт ген. Сергей Суровикин. Това съобщи съветският опозиционер и ексдепутат от съветската Дума Генадий Гудков, представен от Униан.

" Руските генерали, които водят действителна война в Украйна – всички те са нарушители... Мисля, че те прелестно схващат, че са ги хвърлили да извършват непостижими задания. Те няма да могат да изпълнят заповедите, които издава Путин. " – разяснява Гудков.

По думите му, съветският президент към този момент е почнал да приготвя каузи против генерали, с които да им трансферира цялата виновност за провалянето във войната, което е неизбежно. Путин от своя страна също не има вяра на висшите си офицери.

" Но и Суровикин самичък няма нищо да направи. А какво ще направи? Ще стартира да бомбардира украински градове и села? А за какво? Сега там ще има толкоз Противовъздушна отбрана, че ще е непробиваема. " – уточни съветският опозиционер.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР