Руските фронтови бомбардировачи Су-34 с крилати ракети с голям обсег

...
Руските фронтови бомбардировачи Су-34 с крилати ракети с голям обсег
Коментари Харесай

“Засилване на натиска”. В Китай разкриха какво готви за зимата Русия на ВСУ

Руските фронтови бомбардировачи Су-34 с крилати ракети с огромен обхват ще засилят натиска върху Украйна през зимата, написа колумнистът на Китайското национално радио (КНР) Сонг Бо.

„ Су-34 става първият в света изтребител-бомбардировач, кадърен да изстрелва стратегически муниции “, означи той.

Журналистът цитира и мнението на военния наблюдаващ Шао Йонглин, съгласно който „ комбинацията “ от Су-34 и крилати ракети уголемява опциите на Русия да нанася удари на огромни дистанции и й разрешава по-точно да поразява цели.

" Стъпките, подхванати от Русия, са ориентирани към увеличение на натиска върху противовъздушната защита на врага. Москва може да усили интензивността на офанзивите против инфраструктурата на врага през есента и зимата ", добави Шао Йонглин.

Според специалиста сходно решение ще утежни обстановката в Украйна.

По-рано източник от МО на Русия заяви, че Су-34 има способността да носи крилати ракети с огромен обхват, те към този момент са били употребявани в зоната на специфичните интервенции.

От 10 октомври съветската войска постоянно нанася удари по украинската отбранителна индустрия, военно командване, информационни и енергийни уреди. Както уточни Владимир Путин, това е отговор на терористичната офанзива против Кримския мост и други офанзиви против гражданска инфраструктура в Русия. Оттогава всеки ден се афишират паники за въздушни набези в украинските райони, от време на време в цялата страна.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР