Рускиня стана отрицателен герой на деня в Москва, след като

...
Рускиня стана отрицателен герой на деня в Москва, след като
Коментари Харесай

Гняв в Русия: Жени отидоха с такси до взривения завод, за да си вземат мрежа за комари

Рускиня стана негативен воин на деня в Москва, откакто хвана такси до пожарището на специфичния цех за оптически принадлежности в Сергиев посад, с цел да си вземе оттова трофейни движимости. Героинята беше запечатана на видео до момента в който се пробва да качи в таксито мрежа за комари, изхвърчала от прозореца на постройка в съседство вследствие на взривната вълна в Загорския оптико-механичен цех, съобщи OFFnews.bg.

Дамата беше отворила задната врата на колата, когато друга жена се нахвърли с упреци от горната страна й и прибра грабнантия трофей.

„ Какво значи търкаля се, в случай че се търкаля, евентуално е нечие “, споделя мъжки глас, евентуално на оператора на клипа. Под мненията на отвращение от постъпката й, московчанката се отдръпва назад с таксито.

Взривът в завода избухна във вторник, а взривната вълна беше толкоз мощна, че в близките здания бяха изпотрошени всички прозорци. Загорският оптико-механичен цех е с 86-годишна история и измежду гордостта му е „ обичаният прицел на генералния секретар на Комунистическа партия на Съветския съюз Леонид Брежнев “. Заводът е част от компанията „ Ростех “, водещ разработчик и производител на военна оптика.

На мястото на детонацията бяха открити телата на 10 души, а броят на починалите може да се усили.

12 души се водят безследно изчезнали.

Общо са потърпевши 60 души, 8 се водят безследно изчезнали.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР