Рускиня, която е била с децата си, буквално е била

...
Рускиня, която е била с децата си, буквално е била
Коментари Харесай

Грозни сцени по морето! Собственик на кръчма заплю рускиня, мразил Русия!

 Рускиня, която е била с децата си, безусловно е била заплюта от притежател на ресторант в Слънчев бряг, написа съветското издание life.ru., представено от Dnes.bg. Олга М. за първи път е на отмора със фамилията си в България. След като брачният партньор й трябвало да се върне в Русия, тя се оказала в спор с мъж, който декларирал, че ненавижда руснаците.

Олга, децата й в количка и нейна другарка се разхождали из курорта. В един миг те трябвало да преминат през ресторант Coco Loco Bar-Grill,  тъй като другояче трябвало да слязат на пътното платно.

В този миг при нея дотичал мъж, който се показал като притежател на ресторанта. Той почнал да я заплашва и да я наскърбява. Когато Олга го помолила да се успокои и просто да й даде да мине, мъжът почнал да я хваща за ръцете и да я заплюва в лицето.

" Той стартира да ме хваща за ръцете, аз се изтръгнах, само че той стартира да ми крещи: " Махай се отсам “. Помолих го да се успокои и да ми даде да мина. Той се изхрачи в лицето ми и продължи да ме преследва и да плюе по гърба ми, наричайки ме с всевъзможни расистки изявления “, описа Олга пред съветското издание.

" Вече се вижда на видеото – пристигна приятелката ми, която се застъпи за мен и стартира да приказва с него на британски, че не трябва да се държи по този начин. Той споделяше: " Вие сте противни жители, отвратителни руснаци. Противно ми е, при мен могат да седят единствено украинци. Руснаците въобще не ги почитам “, добави Олга, представена от life.ru.

След случая Олга се е обърнала към консулството на Русия, което от своя страна е препратило нейната тъжба в локалната полиция. След това обаче никой от правоохранителните органи не се е свързал и не е ходил при Олга.

Руското издание приключва обявата си с думите: Точно през днешния ден Лайф описа за данните на Асоциацията на туроператорите на Русия във връзка на това, че почивките в курорта Слънчев бряг са едни от най-евтините.

Уточнява се, че видеото е предоставено на life.ru от Олга М.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР