Руски следователи нахлуха в офиси на движението на опозиционера Алексей

...
Руски следователи нахлуха в офиси на движението на опозиционера Алексей
Коментари Харесай

Обискират офиси на движението на опозиционера Навални

Руски следователи нахлуха в офиси на придвижването на опозиционера Алексей Навални в цялата страна в опит увеличение на натиска върху опозицията, осведоми Агенция Франс Прес.

От следствието оповестиха, че акциите са свързани с съмнение във финансови закононарушения . През предишния месец управляващите организираха сходни претърсвания, а преди по-малко от седмица фондацията за битка с корупцията на Навални беше оповестена за " задграничен сътрудник ".
 Навални: Прокуратурата желае да ми вземе жилището
Навални: Прокуратурата желае да ми вземе жилището

Националната армия на Русия, която следи за реда по време на политически демонстрации, желае Навални и други да платят 4 милиона рубли

Според опозицията управляващите се пробват да ги сплашат след летните митинги и загубата на съдружниците на Кремъл на локалните избори в Москва през септември.
 Силно показване на опозицията на изборите в Москва
Силно показване на опозицията на изборите в Москва

Подкрепените от Навални са спечелили съвсем половината от вота

Следственият комитет на Русия разгласи в известие, че претърсват офиси на фондацията на Навални в 30 съветски района , както и жилищата на районните чиновници на организацията. Комитетът неведнъж упреква фондацията на Навални във финансови закононарушения , в това число пране на пари и приемане на незаконни дарения.

Навални, чиято група постоянно разгласява резултати от следствие на висши политици, написа в " Туитър ", че акциите са почнали в 06,00 часа.

Правоприлагащата система на Русия прибягва до всички ограничения, с цел да отбрани корумпираните публична лица и тези, които вземат подкупи , разгласи Навални.

Служители на фондацията обявиха, че офисите на организацията в Москва също са претърсвани.

През август съветското разследване стартира следствие на фондацията за пране на пари , обвинявайки я във взимане на пари, които са добити незаконно.

Миналия месец следователи нахлуха в десетки районни офиса на Навални , както и в жилищата на негови поддръжници след всеобщи митинги на опозицията в Москва това лято.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР