Руски православен монах твърди, че това лекарство може да излекува

...
Руски православен монах твърди, че това лекарство може да излекува
Коментари Харесай

Лекарство срещу кашлица и настинка от природата

Руски православен духовник твърди, че това лекарство може да излекува простуда, кашлица и грип даже за една нощ, което е много мъчно за поверие.

Обаче всеки, който опита тази рецепта, е учуден от резултата – всички удостоверяват, че напитката в действителност работи за доста къс интервал от време.

Сиропът на черната ряпа и пчелният мед се явяват обичайно естествено средство измежду източните нации. Това лекарство има безчет позитивни свойства: бори кашлица и хрипове, лекува грип и настинки.

Според Уикипедия черната ряпа е била употребена от антични времена в естествената медицина. Тя усъвършенства действието на храносмилателния тракт, жлъчния мехур и даже защищава от настинка.

Този тип ряпа съдържа въглехидрати, етерични масла, ензими, микроелементи, витамини В и С, флавоноиди, антиоксиданти. Тя е мощен източник на сила, отстранява токсините от организма и възвръща функционалността на черния дроб.

Ето какво ви е належащо:

1 черна ряпа; 2-3 супени лъжици мед.

Как да си извършите сироп?

За да си извършите този сироп, се нуждаете от цяла черна ряпа и няколко супени лъжици естествен мед. Това е естествено средство против: бодърствуване, запушени синуси, алергичен ринит, дрезгавост, синузит и други

Изплакнете ряпата добре със студена вода и я избършете с забрадка. Отрежете горната част (където са листата). Изрежете сърцевината, оставяйки към 1 см от плода.

Напълнете с мед на половина, покрийте ряпата с капачето и я оставете да престои една нощ, с цел да се образува сироп.

Когато е подготвен, пийте 2 супени лъжици сироп всякога, когато имате кашлица или забележите признаци на простуда.

Вижте още: Почистете организма си и свалете до 9 кг за 14 дни!

Ряпата може да се употребява, до момента в който не омекне. Тогава можете даже да я изядете или да я добавите в сладка салата. Самата ряпа ще има същия позитивен резултат, да не приказваме за приятния усет!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР