Руски пътнически самолет, извършващ вътрешен полет, се разби край Москва

...
Руски пътнически самолет, извършващ вътрешен полет, се разби край Москва
Коментари Харесай

Руски самолет със 71 души на борда се разби край Москва

Руски пътнически аероплан, извършващ вътрешен полет, се разруши край Москва малко след излитането си от столичното летище " Домодедово ", заяви ТАСС. На борда на машината на Саратовските авиолинии е имало 71 души. Самолетът Ан-148 е правил полет от Москва за уралския град Орск.

Руските осведомителни организации прецизират, че на борда е имало 65 пасажери и 6 души екипаж. Източник от изключителните служби в Подмосковието сподели пред РИА Новости, че изчезналият аероплан е открит в поле в Раменския регион край съветската столица. " Причина за злополуката може да са станали метеорологичните условия, неточност на екипажа или техническа нередовност ", добавя източникът. Стана ясно обаче, че в региона не е имало рискови естествени условия.

" Руският президент Владимир Путин е изказал съболезнования на околните и фамилиите на починалите в самолетната злополука ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от организация " Фокус ". „ Президентът изрази дълбоки съболезнования на всички, изгубили свои родственици и другари в тази злополука “, сподели Песков, който разкри също по този начин, че президентът е разпоредил основаването на специфична комисия, която да проверява случая.

" До момента няма постъпила информация за потърпевши български жители при случай с разрушил се пътнически аероплан в Подмосковието ", оповестиха от Външно министерство.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР