Руски лекари поставиха диагноза на състоянието на германския канцлер Ангела

...
Руски лекари поставиха диагноза на състоянието на германския канцлер Ангела
Коментари Харесай

Лекари поставиха страшна диагноза на Меркел

Руски лекари сложиха диагноза на положението на немския канцлер Ангела Меркел, която на няколко пъти получи припадък на обществено място.

По думите на професора от катедрата по неврологични болести на Московския държавен медицински университет Олга Воробьова, Меркел може да има хиперкинезия, наподобяваща настинка. Симптомите включват разнообразни нарушавания в работата на органите, включително и обвързваните със сърдечните и метаболитните процеси.

Лекарката показва, че пристъпите на Меркел нямат признаците на заболяването на Паркинсон. „ При Паркинсон има характерни неща при треперенето, които у нея ги няма. Повече наподобява на хиперкинезия, наподобяваща настинка “, сподели тя.

Експертът акцентира, че на канцлера не може да се сложи точна диагноза единствено по един признак.

Хиперкинезия, наподобяваща настинка, е патологично ненадейно пораждане на неволни придвижвания поради неопределено подаване на команди от страна на мозъка към мускулите. Основният признак е обвързван с нарушаване в работата на вегетативната нервна система.

Болестта се развива в резултат на провали на неврони в разнообразни частни на основния мозък.

Както БЛИЦ заяви, единствено за месец Меркел получи три пристъпа на обществени места , които бяха снимани от камерите на публицистите. Тя изглеждаше като че ли трепери от мраз. Първоначално формалната версия беше за обезводняване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР