Руски журналист не можа да понесе разговора със своя гост

...
Руски журналист не можа да понесе разговора със своя гост
Коментари Харесай

Руски ТВ водещ се сби с украински политолог в ефир

Руски публицист не можа да понесе диалога със своя посетител и го атакува с юмруци в ефир.

В предаването "Място за срещи ", предавано от съветската телевизия НТВ, водещият Андрей Норикин бе поканил украинския политолог Дмитрий Суворов, с цел да приказват за новосъздалото се напрежение сред Русия и Украйна, откакто украинският президент Петро Порошенко подписа закона за реинтеграцията на Донбас.



По време на разискването, диалогът в студиото ескалира, когато водещият и гостът не можаха да одобряват, че имат противоположни гледни точки за спора и за броя на жертвите в него — украински деца и съветски бойци.

Двамата даже не пожелаха да създадат опит да приказват цивилизовано по тематиката, а непосредствено налетяха на пердах, след къса словесна престрелка и замяна на обиди.

Опонентът на Суворов в студиото — немският политик Андреас Маурер — съобщи, че от началото на спора в Донбас са починали 200 деца, което провокира гнева на украинеца.

Той се разкрещя: "Покажи ми фотоси, долен човек! ", което докара до намесата на водещия. Норикин се приближи до Суворов и го хвана за ръката. В отговор на това украинският политолог смъкна очилата си и отвърна.



Последвалият пердах сред двамата, в последна сметка е овладян, като Суворов е изведен от студиото.

Другата водеща - Олга Белова се застъпи за колегата си, наричайки държанието на украинския специалист "хулиганско ".

"Нямаше какво друго да се направи. Аз за жалост съм жена и нямаше по какъв начин да оказа помощ ", сподели тя.



От НТВ се извиниха на феновете си в в публично изказване: "Обсъжданите тематики са измежду най-острите и наболели сега и от време на време се случва участниците в полемиката да не съумеят да сдържат вилнеещите си страсти. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР