Руски граждани и компании използват юридически лица в Грузия, за

...
Руски граждани и компании използват юридически лица в Грузия, за
Коментари Харесай

Руснаците намирали начини да заобикалят санкциите чрез регистрации в Грузия


Руски жители и компании употребяват юридически лица в Грузия, с цел да заобиколят западните наказания, обявиха през вчерашния ден група украински депутати, които са на аудиенция в Съединени американски щати, и приканиха Вашингтон да предприеме ограничения, оповестява Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6014
Законодателите не оповестиха спомагателни елементи и не дадоха съответни образци, отбелязва Ройтерс.

Посолството на Грузия във Вашингтон съобщи, че обвиняванията са „ изцяло погрешни “.

Депутатът Давид Арахамия, който е основният украински договарящ с Русия, сподели, че се чака украинската  делегация да се срещне с представители на американския Конгрес, Държавния департамент и министерството на финансите и да повдигне въпроса.

В момента руснаците съществено са се заели да употребяват грузински банки, грузинската финансова система, грузински компании и така нататък, сподели Арахамия пред публицисти по време на честване на петдесетата годишнина от основаването на американската неправителствена организация " Германски фонд Маршал ". 

„ Ако сте глобен руснак, просто влизате в интернет, регистрирате грузинска компания, откривате си банкова сметка отдалечено и стартирате да действате “, изясни той.

Грузинското посолство във Вашингтон сподели, че страната работи напълно в единодушие със глобите и рестриктивните мерки, наложени против Русия. Тбилиси изиска украинските публични лица да дават доказателства за обвиняванията си, само че те към момента не са дали такива, добавя дипломатическата задача. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР