Руската страна съобщи на временно поверения в делата на украинското

...
Руската страна съобщи на временно поверения в делата на украинското
Коментари Харесай

Русия изгони обвинения в шпионаж украински консул

Руската страна заяви на краткотрайно поверения в делата на украинското посолство в Москва Василий Покотило за решението за експулсиране на украинския консул в Санкт Петербург Александър Сосонюк, който преди този момент беше арестуван от ФСБ на Руската федерация при приемане на класифицирана информация. Дипломатът би трябвало да напусне територията на Русия до 22 април. Това съобщи TACC, представена от организация " Фокус ".
„ Руската страна уточни недопустимостта на този тип активност, несъвместима със статута на консулски чиновник и увреждаща ползите на сигурността на Руската федерация, се споделя в известието на съветското външно министерство.
 В пандемията приходите в съветското държавно управление порастват, в президентството - падат В пандемията приходите в съветското държавно управление порастват, в президентството - падат
Служителите на съветското държавно управление и президентската администрация разгласиха своите доклади за приходите си за 2020 година Общият приход на...
„ На 17 април краткотрайно повереният в делата на Украйна в Руската федерация Василий Покотило беше извикан в Руското външно министерство по отношение на противозаконната активност на генералния консул на Украйна в Санкт Петербург Александър Сосонюк, който е бил арестуван на 16 април ", съобщи Министерство на външните работи на Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР