Руската комисарка по правата на детето, която заедно с държавния

...
Руската комисарка по правата на детето, която заедно с държавния
Коментари Харесай

Руската комисарка, получила заповед за арест от МНС: Обвиненията срещу мен са неверни и неясни

Руската комисарка по правата на детето, която дружно с президента Владимир Путин беше упрекната от Международния углавен съд във военни закононарушения в Украйна, през днешния ден съобщи, че тези обвинявания са погрешни и неразбираеми, заяви " Ройтерс ".

На 17 март основаният в Хага МНС издаде заповеди за арест на Путин и Мария Лвова-Белова, съветската комисарка за правата на децата. Мотивът за издаването на заповедта бяха обвиняванията, които трибуналът повдигна против нея за военно закононарушение, обвързвано с нелегално депортиране на деца от региони на Украйна, окупирани от съветските сили.

Лвова-Белова съобщи на конференция в Москва, че постоянно е търсено единодушието на родителите на децата и че комисията постоянно е работила в името на ползите на детето. Ако е имало някакви съответни проблеми с съответни фамилии, тя съобщи, че е подготвена да помогне за решаването им.

Комисарката също по този начин уточни, че от февруари предходната година до момента Русия е приела над 5 млн. бежанци от Донбас, в това число 730 000 деца.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР