Руската федерация вероятновзема боеприпасии други материали от беларуски складови бази,

...
Руската федерация вероятновзема боеприпасии други материали от беларуски складови бази,
Коментари Харесай

ISW: Русия ударно се въоръжава от Беларус

Руската федерация евентуално взема муниции и други материали от беларуски складови бази, което е несъвместимо с концепцията, че съветските сили основават условия за сухопътна офанзива против Украйна от Беларус.

Това се показва в дневния разбор за обстановката в Украйна на Института за проучване на войната.

По данни на украинското разузнаване 492 тона муниции от беларуския боен склад до Гомел са предадени на Русия. Освен това се възнамеряват 13 влакови композиции с въоръжение и боеприпаси предстоят да пътуват от Беларус за съветската Ростовска област.

Сателитни фотоси демонстрират, че режимът в Минск дава и танкове Т-72, ракетни системи и други артилерийски системи на съдружника си Путин. Това въоръжение се трансферира главно в Крим.

Това е ясно доказателство, че Кремъл се пробва да спре украинското нахлуване в Херсон.

Руски източници настояват, че украинските войски са траяли сухопътните офанзиви в северната и западната част на Херсонска област.

Украинските сили не престават акцията по секване на съветски военни , механически и логистични средства и зони на централизация в Херсонска област.

Руските сили не престават да организират наземни набези в Донецка област.

Руските известия за детонации в Джанкой, Крим, демонстрират суматоха от загубата на спомагателни логистични благоприятни условия в Крим след детонацията на моста в

Руските федерални субекти афишират нови удължавания и етапи на готовност в определени райони, което може да значи, че не са изпълнили мобилизационните си квоти .

Служители на съветската и окупационната администрация не престават да правят действия по пречистване в окупираните от Русия територии.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР