Тази събота една от най-известните спортни журналистки в света Дилета

...
Тази събота една от най-известните спортни журналистки в света Дилета
Коментари Харесай

Дилета Леота и Лорис Кариус се ожениха: Публикуваха първите снимки от тържеството    



Тази събота една от най-известните спортни журналистки в света Дилета Леота се омъжи за футболиста Лорис Кариус на сантиментална гала на остров Вулкано в Италия.

Романтичната гала се състоя на място с аспект към морето и беше украсена за случая с цветя и бели рози. Булката и гостите споделиха първите фотоси и видеа от събитието в обществените мрежи.


Дилета мина по дългия бял килим съпроводена от татко си, а футболистът на Нюкасъл я чакаше пред олтара. Малката Ария, дъщерята на двойката предишния август, също беше там.

„ Това, което постоянно съм желала “, написа Дилета до първите фотоси от сватбата в Инстаграм, а същото написа и на булчинската й рокля.


На сватбата имаше повече от 160 посетители, измежду които: Киара Ферагни, Елизабета Каналис, Мишел Хунцикер и Аурора Рамацоти.

Дилета и Лорис потвърдиха през ноември предходната година, че имат връзка. Тогава папараците ги снимаха да се разхождат хванати за ръце из Милано.

В началото на 2023 година тя разгласява видео в TikTok, което накара доста почитатели да спекулират за нейната бременност. Скоро двойката удостовери тази вест. Дилета роди дъщеричката си Ария на рождения си ден – 16 август.

Превод по италиански медии

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР