Руската федерация по баскетбол ще проведе заседание на 27 май

...
Руската федерация по баскетбол ще проведе заседание на 27 май
Коментари Харесай

Съдбата на сезона във ВТБ Лигата ще бъде решена скоро

Руската федерация по баскетбол ще организира съвещание на 27 май по отношение на предварителното преустановяване на сезона в съветското състезание в границите на Обединената лига ВТБ. Това съобщи за ТАСС президентът на централата и легенда на съветския баскетбол Андрей Кириленко.
 ВТБ Лигата анулира сезона си
Правата за осъществяване на съветското състезание са делегирани на Обединената лига ВТБ и тя дефинира процедурата за установяване на спечелилите и призьорите на съветското състезание и обобщава резултатите от него. Изпълнителният комитет на съветската федерация следва да удостовери това решение въз основа на представянето в лигата. Ще бъде прегледан и въпросът за Суперлигата и шампионата на Русия за младежи до 21 години.

На 27 март ВТБ разгласи предварителното довеждане докрай на сезон 2019/2020 заради опасността от разпространяването на ковид. Шампион през този сезон не беше избран. В края на шампионата водач в класирането беше Химки, който завоюва 18 победи в 19 мача. Миналия сезон конкуренцията беше извоювана от ЦСКА Москва.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР