Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) е докладвала на президента

...
Руската Федерална служба за сигурност (ФСС) е докладвала на президента
Коментари Харесай

Има заподозрени и задържани за терористичната атака в Москва

Руската Федерална работа за сигурност (ФСС) е докладвала на президента Владимир Путин, че след снощната смъртоносна офанзива в покрайнините на Москва са били арестувани 11 души , в това число четирима директно забъркани в нея, заяви организация " Интерфакс ", като се базира на информация от Кремъл, съобщи Ройтерс. Загиналите надвишават 90 души.


Продължава работата по идентифицирането на още съучастници допълнил Кремъл. Междувременно в канал в " Телеграм " следствието в Русия популяризира публично видео.

" От мястото на престъплението са конфискувани материални доказателства, в това число оръжие и муниции, назначени са и са осъществени всички нужни експертизи, в това число генетична, балистична и дактилоскопична. Записите от камерите за видеонаблюдение се изземат и изследват ", пишат от там.
 москва пукотевица БГНЕС

 москва пукотевица БГНЕС
Самоличността на четирима от шестимата вероятни терористи е разпозната, счита се, че са жители на Таджикистан:

Шохинджонн Сафолзода на 21 година, Рустам Назаров на 29 година, Ривожидин Исмонов на 51 година и Махмадрасул Насридинов на 37 години. 

 
4 Crocus suspects arrested after their car was stopped close to the Ukraine border. All reported to be citizens of Tajikistan.

When have ISIS terrorists ever fled the scene? They go in for ritual hostage murders & suicide vests.

This is looking more and more like someone's…
— Nick Griffin (@NickGriffinBU)   Хинщайн сподели още, че по време на преследването е бил открит огън и колата на обвинените се преобърнала. " Един терорист беше арестуван на място, а останалите избягаха в гората. В резултат на издирването към 03:50 часа беше открит и арестуван вторият обвинен. Издирването на останалите продължава. В интервенцията вземат участие всички правоприлагащи органи ", добави той. При огледа на автомобила са били открити револвер " Макаров ", пълнител за автомат " Калашников " и паспорти на таджикски жители, показва ТАСС. Министерството на външните работи на Таджикистан заяви, че управляващите на страната са в контакт с съветските си сътрудници по отношение на хипотетичното присъединяване на жители на републиката в терористичния акт в " Крокус сити хол " край Москва.
Всеки миг е значим! Последвайте ни в и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР