Руската Дума одобри днес окончателно нов закон, които ще позволи

...
Руската Дума одобри днес окончателно нов закон, които ще позволи
Коментари Харесай

Наглост: Най-мощният генератор на фейкове Русия конфискува имущество за разпространение на фалшиви новини за армията

Руската Дума утвърди през днешния ден дефинитивно нов закон, които ще разреши на управляващите да конфискуват имущество от хора, наказани за съзнателно разпространяване на подправени вести за армията, съобщи Ройтерс, представена от " Ройтерс ", съобщи. Думата утвърди законопроекта на трето и дефинитивно четене, заяви в Телеграм ръководителят ѝ Вячеслав Володин.Мярката ще се ползва и към откритите за отговорни в " дискредитиране " на въоръжените сили, призоваващите за наказания против Русия и наказаните за екстремистка активност.

Новият закон, който би трябвало да бъде утвърден и от горната камара на Народното събрание и подписан от президента Владимир Путин, ще разреши на страната да изземва имущество и от руснаци, които са напуснали страната и са подлагали на критика войната против Украйна, до момента в който не престават да получават наем от свои къщи или жилища в Русия.

Faktor.bg напомня, че това е следващият закон против свободата на словото, което така и така от дълго време е неразрешено. Парадоксално и безочливо е, че най-големият генератор на подправени вести в света приема наказания против фейковете, чийто аршин за " разкриване " от дълго време е прочут на цивилизования свят.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР