Руската делегация пристигна в Турция за разговори с Украйна, съобщи

...
Руската делегация пристигна в Турция за разговори с Украйна, съобщи
Коментари Харесай

РЕШЕНО: Русия и Украйна преговарят утре в двореца на Ердоган в Долмабахче

Руската делегация дойде в Турция за диалози с Украйна, заяви в. " Дейли Сабах " в Туитър.„ Руската делегация дойде в Турция преди мирните договаряния с украински сътрудници на следващия ден в Истанбул “, се споделя в туита.

Самолетът с руснаците кацна на летище Ататюрк в 16:00 часа локално време, прецизира Анадолската организация. От летището делегацията се насочи към хотела и ще дойде в Истанбул вечерта. Разговорите ще се проведат в президентската резиденция в Долмабахче, заяви за РИА Новости източник, осведомен със обстановката. Според него срещата е планувана да стартира в 10:30 ч. московско време, тя ще бъде закрита за пресата.

Ден преди този момент от кабинета на президента на Турция оповестиха, че Реджеп Тайип Ердоган и Владимир Путин са се договорили да се срещнат с делегациите на Москва и Киев в Истанбул.

Според прессекретаря на съветския водач Дмитрий Песков, това може да се състои на 29 март. Външният министър Сергей Лавров от своя страна сподели, че Москва разчита на триумфа на договарянията.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР