Руската държава е собственик на скъпи имоти и десетки декари

...
Руската държава е собственик на скъпи имоти и десетки декари
Коментари Харесай

Русия: България бе наша приятелска страна, а сега планира да премахне Альоша

Руската страна е притежател на скъпи парцели и десетки декари българска земя.

Опитът да бъдат национализирани или отнети руски недвижими имоти в България наподобява невиждано, и Москва няма ги остави без внимание. Това споделя в секретарят на Съвета по сигурност на РФ Наил Мухитов в изявление за организация ТАСС.

" България бе наша другарска страна, а в този момент се унижава пред Вашингтон и Лондон. Планира да премахне паметника на руския боец Альоша в Пловдив, приканва да се отстрани от учебниците всеки помен от съветска помощ в историята на България. А в този момент към този момент мина оттатък границите на разсъдъка - възнамерява да национализира имущество на руснаците. Има ли смисъл въобще да споделяме, че това няма да бъде оставено без внимание ", предизвестява Мухитов.

По-рано депутатите от българския парламент обсъдиха законопроект по национализирането на санаторно-оздоровителния комплекс " Камчия ", който принадлежи на държавното управление на Москва, както и замразяването на имущество на руснаци, на които Европейски Съюз е наложил наказания, напомня ТАСС.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР