Руската бизнесдама Елена Каминскас (Шебунова), която The Insider нарича майка

...
Руската бизнесдама Елена Каминскас (Шебунова), която The Insider нарича майка
Коментари Харесай

Майката на незаконните деца на Шойгу съди Литва


Руската бизнесдама Елена Каминскас (Шебунова), която The Insider назовава майка на противозаконните деца на Сергей Шойгу, е омъжена за литовски жител и съди литовското държавно управление поради отнемането на разрешителното ѝ за престояване. Това заяви Литовското национално радио и телевизия (LRT).

Според публицистите Министерството на държавната сигурност на Литва счита, че престоят на Каминкас в републиката е опасност за националната сигурност.

Според обявата на LRT три от четирите деца на Елена Каминскас, в това число хипотетичната щерка на Сергей Шойгу, са литовски жители, само че информацията не е публично доказана.

The Insider и литовското издание Siena разгласиха още едно следствие за Елена Каминскас. В него се споделя, че брачният партньор ѝ Адолфас Каминскас, който преди този момент е имал дребен бизнес за продажба на мотопеди, след брака си с Шебунова е станал притежател на съветска компания с регистриран капитал от един милион рубли. Станал е и вложител в компании, участващи в многомилионни планове за развиване в Литва.

Разследването сочи, че след съветската инвазия в Украйна Каминскас, който е получил съветско поданство, е продал литовските си активи, написа " Офнюз ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР