Руската авиация и тежка техника не са пригодени за водене

...
Руската авиация и тежка техника не са пригодени за водене
Коментари Харесай

В 21 век руските бандити още воюват по книжни карти

Руската авиация и тежка техника не са пригодени за водене на военни дейности и се незадоволително оборудвани за дълга война с Украйна. Русия към този момент загуби на няколко фронта, следва нейното дефинитивно проваляне. Това английският министър на защитата Бен Уолъс.

Според него съветските генерали могат да бъдат упрекнати в неприятно обмисляне и подготовка на войната, проблеми с оборудването и снабдяването, а също по този начин за общото морално разлагане на армията.

" Почти нито един техен аероплан не е оборудван със средства за ситуационна информираност и цифрово ръководство на багра. Често в самолетите им биват откривани хартиени карти на Украйна от 80-те години на предишния век. В свалените самолети Су-34 постоянно се откриват и GPS приемници, залепени за таблото с принадлежности, с цел да могат водачите да се ориентират, защото техните лични системи са с доста ниско качество ", заяви потресаващиподробности за изостаналостта на съветската войска Уолъс.

Подобни проблеми съветските окупатори имат и с артилерията и бронетехниката. Те не могат да правят високоманеврен пердах, а единствено прекомерно безреден огън. Военният министър на Англия отбелязва, че не би трябвало да се преувеличава и смисъла на високоточното съветско оръжие, тъй като още след втората седмица на войната Русия е съкратила внезапно неговото потребление заради привършване на запасите.

Изводът на Бен Уолъс е, че военнопрестъпникът Путин и неговото престъпно обграждане не са се готвили за дълга война, а за блицкриг. Затова в този момент с всеки минал ден ситуацията на окупаторите се утежнява.

Британският министър на защитата е убеден, че съветският деспот към този момент е претърпял проваляне, откакто губи опцията да създава тежко въоръжение поради западните наказания. А и Украйна към този момент получава масирани доставки на западно въоръжение, до момента в който съветските запаси са на привършване.

" Руските въоръжени сили и до ден-днешен носят руския отпечатък - отпечатък на порочност и корупция ", сподели Уолъс.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР