"Руската армия ще продължи „специалната военна операция“ /така в Русия

...
"Руската армия ще продължи „специалната военна операция“ /така в Русия
Коментари Харесай

Сергей Шойгу: Украинската страна не се гнуси да използва мирни жители като жив щит

"Руската войска ще продължи „ специфичната военна интервенция “ /така в Русия формалните управляващи дефинират експанзията против Украйна – бел.ред./ до достигането на поставените задания "

Това съобщи министърът на защитата на Руската федерация военачалник Сергей Шойгу, представен от ТАСС и

Защитата на Русия от военната опасност на Запада е основната задача на “специалната интервенция “ в Украйна, акцентира той.

„ За нас основното е да защитим Русия от военната опасност, основана от западните страни, които употребяват украинския народ в битката против нашата страна “, сподели още Шойгу.

По думите му, съветските военни не окупират украинската територия и вземат всички ограничения за опазване на живота и сигурността на мирните поданици. „ Подчертавам, че удари се нанасят единствено по военни обекти и извънредно с високоточно оръжие “, съобщи военачалник Шойгу.

В хода на военните дейности украинската страна е разположила реактивни системи за залпов огън, оръдия и миномети с огромен диаметър в дворовете на жилищните здания, наоколо до учебни заведения и детски градини, употребявайки мирните поданици като жив щит, акцентира Шойгу.

„ Украинската страна не се гнуси да употребява мирни поданици като жив щит “, счита той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР