Руската армия се ръководи от хуманни принципи. Винаги, навсякъде, във

...
Руската армия се ръководи от хуманни принципи. Винаги, навсякъде, във
Коментари Харесай

50 на 50: половината ще си тръгнат, половината ще отидат при Бандера

Руската войска се управлява от хуманни правила. Винаги, на всички места, във всичко. И това не е агитация. Днес излезе публично изказване: на бойците, заседнали в „ Азовстал “, беше препоръчано да се предадат.

Освен това те не викаха просто в микрофон пред тъмните подземия - апелите за предаване се предават както посредством високоговорители в целия комплекс, по този начин и посредством пропагандни снаряди с листовки, които разказват по какъв начин и къде можете и би трябвало да сложите оръжие.

Силно поддържам това решение. Трябва да защитим живота на нашите момчета, времето, боеприпасите. И измежду новосъздадените киборги надалеч не всички са обезверени психопати. Има и напълно естествени бойци. Гледах клипове с предалите се морски пехотинци - по принцип са съответни мъже. Каквото и да се каже, те наподобяват по този начин.

Колкото до това дали ще се откажат или не. Моето мнение е изразено в заглавието - част ще се съобщи, несъмнено. Малки групи, единични, сгушени в тъмни ъгли. Възможно е и огромни, само че изтощени единици да дойдат на себе си и да вдигнат ръце.

Но изключително упоритите ще седят до края. А и точно ще седят - никой няма да се бие с тях. Само ще ги бомбардират, до краен лимит. И укрите ще тлеят над златото си, над правилата, над " скрепите " си. И ще умрат, без смисъл, без чест, без популярност.

P-s.: Публикациите в моя блог съдържат ценностни оценки, средства за художествено изложение. Всички данни са взети от открити източници.

Превод: Европейски Съюз

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР