Руската армия прибягва до необичайни решения, за да укрепи отбраната

...
Руската армия прибягва до необичайни решения, за да укрепи отбраната
Коментари Харесай

Със супер-влак окупаторите ще бранят Донецка област

Руската войска прибягва до необикновени решения, с цел да укрепи защитата на Донецка област против вероятно украинско констранастъпление. Тя е подредила жп състав от 2100 товарни вагона, който се простира на 30 км по дължина сред Оленовка и Волноваха, на почти 6 км от сегашната линия на фронта, оповестява украинският OSINT-проект DeepState, представен от.

По сателитните фотоси може да се дефинира, че Русия е почнала събирането на вагоните през юли 2023 година

Според специалистите концепцията е товарните вагони да станат солидно затруднение пред напредването на Въоръжените сили на Украйна, защото е извънредно мъчно да се повреди, реалокира или взриви такова огромно количество метал. А придвижването на техника през такова затруднение, без продупчване на кулоар е невероятно, изяснява американският Институт за проучване на войната.

Преди украинското контранастъпление през 2023 година съветските военни построиха многостепенна отбранителна линия на окупираните територии, която получи името " линията на Суровикин ". Тя включваше минни полета, бетонни бункери и " драконови зъби ". Всичко това не разреши на ВСУ да реализират съществени триумфи в хода на своето контранастъпление.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР