Руска танцьорка бе убита на улицата в Москва, след като

...
Руска танцьорка бе убита на улицата в Москва, след като
Коментари Харесай

Килър застреля руска танцьорка, любовница на богат женен депутат СНИМКИ

Руска танцьорка бе убита на улицата в Москва, откакто имала връзка с политик. Наталия Пронина на 30 години, е простреляна от маскиран човек от упор.

Талантливата танцьорка е убита, откакто се прибирала от подготовка и съгласно информацията, нападателят пуснал зашеметяваща граната, с цел да отвлече вниманието от стрелбата.

Източници от полицията считат, че може би е било платено на стрелецът да я убие. Полицията проверява информацията, че Наталия е имала загадка връзка с богат мъж, за който се счита, че е народен представител.



Аферата почнала през лятото, само че дамата на политика научила и почнала да заплашва любовницата.

33-годишният другар на Наталия – Александър Кравченко отхвърли да има връзка с убийството и съобщи, че по това време е бил в Ялта в Крим, където работи.

Той твърди, че тя е имала преследвач и настрана, че е имала над $8000 дълг. Съобщава се, че килърът е носил маска, качулка и очила. Той употребявал преправен в военен газов револвер.

Приятели допускат, че тя е била убита по заповед на някой, който е бил отритнат от нея.

„ Някой от феновете й може да стои зад това от ревнивост “, твърди нейна колежка.



„ Наташа освен танцуваше красиво, тя бе същинска хубавица “, сподели тя. „ Мъжете постоянно са тичали след нея и е допустимо някой от отхвърлените почитатели да е решил да я убие “. Но тя добави:

„ Тя нямаше сериозна връзка. Тя не беше от вида, който мечтае за бяла рокля и куп деца. „ Нейната работа беше нейният живот. Печелеше добре, можеше да си разреши доста. “

Пронина има доста интернационалните награди от състезания по танци, в това число и от Англия. Тя е образувала лична танцова натрупа, с която вземат участие във VIP корпоративни празненства и елитни клубове.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР