Русия заяви в понеделник, че е използвала крилати ракети за

...
Русия заяви в понеделник, че е използвала крилати ракети за
Коментари Харесай

Русия твърди, че е унищожила С-300, предоставени на Украйна от европейска държава

Русия съобщи в понеделник, че е употребила крилати ракети за заличаване на системи С-300 , които са доставени на Украйна от неидентифицирана европейска страна, оповестява " Ройтерс ".

Русия изстреля в неделя крилати ракети " Калибр " против четири установки С-300 , които били скрити в хангар в покрайнините на украинския град Днепър, заяви министерството на защитата.

Русия заяви, че 25 украински бойци са били ударени при офанзивата. " Високопрецизни ракети с морско изстрелване " Калибр " унищожиха оборудването на зенитно-ракетен дивизион С-300, който беше доставен на режима в Киев от европейска страна ", споделиха от министерството.

Русия не уточни коя европейска страна е доставила системите С-300.

Членката на НАТО на Украйна, съобщи, че тази, която е доставила, не е улучена . " Нашият С-300 не беше погубен ", сподели представителят на словашкото държавно управление Любица Яникова.

Руските сили също смъкнаха два украински самолета Су-25 покрай град Изюм и унищожиха два склада с муниции, единият от които е покрай южния град Николаев, заяви съветското министерство на защитата.
 Противовъздушна отбрана сирени разсъниха Украйна
Противовъздушна отбрана сирени разсъниха Украйна

Русия продължава да нанася ракетни удари
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР