Русия забрани на 500 американци, сред които и бившият американски

...
Русия забрани на 500 американци, сред които и бившият американски
Коментари Харесай

Русия забрани на 500 американци, сред които и Барак Обама, да влизат в страната

Русия забрани на 500 американци, измежду които и някогашният американски президент Барак Обама, да влизат на нейна територия, съобщи Ройтерс, като се базира на съветското външно министерство.

Мярката е в отговор на най-скорошните наказания, оповестени от Вашингтон.

Те подчертаха, че ще задължението за финансова, филантропична и военна поддръжка по отношение на Украйна остава

Министерството съобщи също, че Русия е отхвърлила последните молби на Съединени американски щати за обезпечаване на консулски достъп до арестувания кореспондент на в. " Уолстрийт джърнъл " Еван Гершкович, който бе задържан през март по съмнения в шпионаж.

Тази мярка е отговор на отхвърли на Съединени американски щати от предишния месец да издадат визи на публицистите, пътуващи с външния министър Сергей Лавров при визитата му в Организация на обединените нации, се споделя в изказване на съветското ведомство.

Джо Байдън е декларирал, че Вашингтон поддържа обща стратегия за образование на украински водачи на F-16

" Вашингтон трябваше от дълго време да е схванал, че нито едно враждебно деяние във връзка с Русия няма да остане ненаказано ", се акцентира в изказването.

По-рано през днешния ден Съединени американски щати оповестиха наказателни ограничения против повече от 300 физически и юридически лица, целящи да накажат Русия за нашествието в Украйна .

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР