Русия води преговори с китайски производител за закупуването на 100

...
Русия води преговори с китайски производител за закупуването на 100
Коментари Харесай

"Шпигел": Русия преговаря с производител от Китай за "дронове камикадзе"

Русия води договаряния с китайски производител за закупуването на 100 дрона, като се чака те да бъдат доставени през април, немското сп. Der Spiegel, съобщи " Ройтерс ".

През последните дни, защото това ще има съществени последствия за Китай.

Предполага се, че Русия е купила оръжия от Иран и Северна Корея, в това число и дронове, само че към този момент Китай стои настрани, отбелязва " Ройтерс ".

Сп. " Шпигел " написа, че китайският производител на оръжия " Сян бино " (Xian Bingo Intelligent Aviation Technology) е изразил подготвеност да създаде 100 прототипа на дрона ZT-180, който съгласно изданието може да носи бойни глави с тегло сред 35 и 50 кг.

 Зеленски: Ако Китай се съюзи с Русия, ще има международна война Зеленски: Ако Китай се съюзи с Русия, ще има международна война

" Заявих пред китайски представители, че това е неприемливо ", съобщи по-рано през вчерашния ден немският канцлер Олаф Шолц пред телевизия Цет Де Еф в отговор на въпрос, обвързван с по-общи изказвания, че Китай може да оказва помощ на Русия.
" Шпигел " показва, че китайските дронове са сходни с и добавя, че китайската компания възнамерява да помогне за построяването на индустриален обект в Русия, където ще могат да се вършат до 100 дрона на месец.

Преди време е имало и проекти за това компания, следена от китайската войска, да изпрати на Русия аварийни елементи за изтребители Су-27, написа още немското издание.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР