Русия вече не вярва на украинските преговарящи. Това заяви в

...
Русия вече не вярва на украинските преговарящи. Това заяви в
Коментари Харесай

Захарова заяви, че Русия е загубила доверие в украинските преговарящи

Русия към този момент не има вяра на украинските договарящи. Това съобщи в сряда формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова в изявление за телевизионния канал " Россия-24 ", предава ТАСС.

„ Тук не е като „ довери се и ревизира “ – тук е просто „ ревизира “, тъй като няма доверие към тези хора отдавна “, добави още Захарова, разяснявайки процеса на договарянията сред Русия и Украйна.

Според Захарова, Русия е била готова Украйна да се държи непоследователно по време на договарянията.

„ От страна на кабинета на човек, който се назовава президент на Украйна и е претрупан със съответните пълномощия, беше отправено искане за водене на договаряния, Русия не отхвърли това искане. Тогава, както постоянно, стартира цирк, безусловно и нагледно, от режима в Киев: първо идват, след това не идват, от време на време вземат участие, от време на време не. Готови ли бяха за това в Москва? Да, несъмнено “, разяснява Захарова.

„ Класическата скица, която споделя, че режимът не е самостоятелен, той е следен. И второ, договарянията се употребяват като похищение на вниманието “, уточни Захарова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР