Русия възнамерява да завземе цяла Украйна, но руската армия не

...
Русия възнамерява да завземе цяла Украйна, но руската армия не
Коментари Харесай

Великобритания смята, че Русия иска да завземе цяла Украйна

Русия има намерение да завземе цяла Украйна, само че съветската войска не се оправя със задачата от първия ден от нашествието, сподели през днешния ден английският министър на защитата Бен Уолъс, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 944
Москва стартира през вчерашния ден нашествието си по суша, въздух и море след оповестяване на война от президента Владимир Путин. Нахлуването стана най-голямата офанзива против европейска страна от Втората международна война насам.

Украинската столица Киев бе ударена от ракети през днешния ден в миг, когато съветските сили са в нахлуване, а украинският президент Володимир Зеленски прикани интернационалната общественост да направи повече, отбелязвайки, че оповестените до момента наказания против Русия не са задоволителни.

" Определено считаме, че Русия има намерение да завладее цяла Украйна ", сподели Уолъс пред телевизия " Скай ".

Путин сподели, че Русия организира " специфична военна интервенция ", с цел да спре украинските управляващи да не правят " геноцид " против личното си население - обвиняване, което Западът назовава безпочвено. Руският президент споделя също, че Украйна е изкуствено основана страна, чиито земи исторически принадлежат на Русия.

Уолъс сподели, че съветската войска не се е справила с основни задания, оборвайки непосредствено съветското министерство на защитата, което твърди, че тя е постигнала всички съществени цели в първия ден на военната интервенция, добавя Българска телеграфна агенция.

" Обратно на гръмките изказвания и в действителност на визията на президента Путин, че някак си украинците ще бъдат освободени и ще се причислят към идеята му, той изцяло се самозаблуждава, а съветската войска не се оправя с главната цел на опрацията още от първия й ден ", добави Уолъс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 944  Украйна започва съсредоточаванено на цялата си сухопътна военна техника в Киев

Украйна започва съсредоточаванено на цялата си сухопътна военна техника в Киев  Премиерът: Човек настръхва, когато знае, че този, който го моли за помощ, може да не е жив в идващите 48 часа Премиерът: Човек настръхва, когато знае, че този, който го моли за помощ, може да не е жив в идващите 48 часа  Актьорът Хавиер Бардем се включи в митинг против съветското навлизане в Украйна Актьорът Хавиер Бардем се включи в митинг против съветското навлизане в Украйна
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР