Русия, въпреки прехвалените си военни способности и развитието на супероръжия,

...
Русия, въпреки прехвалените си военни способности и развитието на супероръжия,
Коментари Харесай

Ивайло Иванов: Русия не може да спечели войната, ако помощта за Украйна продължи

Русия, макар прехвалените си военни качества и развиването на супероръжия, не може да завоюва войната против Украйна - единственият ѝ късмет е, в случай че Киев не получава обещаната военна помощ.Това съобщи пред БНР Ивайло Иванов, специалист по интернационална и национална сигурност.

" На процедура сделка за мир с Русия не може да бъде реализирана, тъй като той (Владимир Путин - б.р.) повтори своята теза, че Украйна е изкуствена страна. Ходът на военните дейности ще се дефинира от това, до каква степен Русия получава поддръжка, виждаме че съветската войска, макар всички усилияпрез последните месеци да промени положението на фронта, на процедура реализира минимални триумфи. Те получават военна помощ от Северна Корея и Иран. Опитват се да употребяват затрудненото състояние на Украйна поради забавянето на военната помощ, която тя чака. " - счита Ивайло Иванов.

Той разяснява и въоръжаването на Европа, както и изхода от военния спор в линията Газа.

За спора в Газа той предвижда: " За страдание от позиция на позициите, които двете страни заявяват, те са противоположни. Готови са да има краткосрочна пауза - замяна на пандизчии против пленени жители, само че оттатък това, по какъв начин това да се трансформира в дълготраен мири реализирането на палестинска страна, имаме цялостно разминаване. Останалите арабски страни декларират, че без гаранции и периоди, дълготраен мир не може да се случи. "

Относно въоръжаването на Европа специалистът уточни, че има консенсус: " Консенсус има и той е признат доста от дълго време, и тези 2%, които непрестанно се загатват, бяха признати на срещата на върха в НАТО в Рига още през 2006 г.А пък 2014 година това беше публично доказано като цел, която страните членки на Алианса би трябвало да поддържат от позиция на променената среда на сигурност,имайки поради анексията на Крим от Русия. "

Иванов означи, че Европа към този момент " две десетилетия недофинансира военните си качества ".
" И вследствие на това следим сега Европа да е неспособна в границите на година да създаде 1 млн. снаряда, които даде обещание да даде на Украйна. " - сподели още той.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР