Русия успешно изпита междуконтиненталната крилата ракета Буревестник с ядрен двигател.

...
Русия успешно изпита междуконтиненталната крилата ракета Буревестник с ядрен двигател.
Коментари Харесай

Путин от Валдай плаши Запада и демокрацията с нова ядрена ракета

Русия сполучливо изпита междуконтиненталната крилата ракета " Буревестник " с нуклеарен мотор. Това съобщи съветският президент Владимир Путин на пленарно съвещание на Международния спорен клуб " Валдай ", посочи съветската редакция на Би Би Си.

Освен това, по думите на Путин, в близко време на бойно дежурство ще застъпи стратегическият ракетен комплекс " Сармат ".

" Всъщност завършихме работата над " Сармат ", което е свръхтежка ракета .

Въпросът е, че би трябвало да приключим някои процедури чисто административно и бюрократично ", посочи Путин.

В отговор на въпрос Путин съобщи, че не е подготвен да разгласи дали Русия би трябвало да възобнови нуклеарните опити, заявявайки, че " теоретично можем да отменим ратификацията " на интернационалния контракт за възбрана на нуклеарните опити.

Владимир Путин разгласи основаването на нови типове оръжия, способни да обезпечат стратегически баланс в света за десетилетия напред, в това число " Буревестник ", на 1 март 2018 година при своето обръщение към Федералното заседание.

Ракета като " Буревестник " не дава на Русия никакво военно преимущество . Руснаците на вятъра си губят времето и си рискуват живота, споделя в изявление за " Дойче веле " немският ракетен инженер и учител в Техническия университет в Мюнхен Роберт Шмукер.
 Русия не стартира, а се опита да спре войната, убеждава Путин
Русия не стартира, а се опита да спре войната, убеждава Путин

Москва не се нуждаела от териториите на Украйна

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР