Русия ще се сблъска с последствия, ако използва военните си

...
Русия ще се сблъска с последствия, ако използва военните си
Коментари Харесай

Шефът на НАТО предупреди Русия да не използва сила срещу Украйна

Русия ще се сблъска с последици, в случай че употребява военните си сили против Украйна. Това предизвести генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг, като изрази терзания по отношение на скупчването на сили на Москва наоколо до границата, осведоми " Франс прес ".

" Ясно е, че в случай че Русия употребява мощ против Украйна, това ще има цена, това ще има последици ", акцентира той на медийна конференция.

По-рано украинският министър на защитата Алексей Резников разгласи, че страните от НАТО са уверили управляващите на Украйна в готовността си изпреварващо да подхващат стъпки по отношение на информацията за дейностите на Русия наоколо до нейните граници.

" Увериха ме в безусловна поддръжка за суверенитета и териториалната целокупност на Украйна в рамките на приетите от интернационалната общественост граници. И ме увериха също, че има доста съществени съвещания сред други сътрудници на страните от алианса и Европейски Съюз по отношение на готовността да подхващат доста решителни стъпки, освен това изпреварващо. Това се отнася и за политически, и за стопански стъпки, и известна помощ за Украйна ", отговори той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР