Русия ще разглежда като обявяване на икономическа война евентуалното приемане

...
Русия ще разглежда като обявяване на икономическа война евентуалното приемане
Коментари Харесай

Медведев: Приемаме новите санкции на САЩ за обявяване на икономическа война

Русия ще преглежда като " оповестяване на икономическа война " възможното приемане на втора вълна от американски наказания и ще реагира по всевъзможен начин, с които разполага, предизвести през днешния ден съветският министър председател Дмитрий Медведев, представен от Франс прес.

Вчера Съединени американски щати оповестиха, че ще наложат на Русия нови стопански наказания по отношение на отравянето на някогашен съветски разузнавач с нервнопаралитичния газ " Новичок " във Англия, и загатнаха за допустима втора вълна от " драконовски " наказания в бъдеще, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ако последва нещо като възбрана върху активността на банки или върху потреблението на една или друга валута, това ще може да се назова напълно непосредствено оповестяване на икономическа война ", съобщи Медведев, представен от организация Интерфакс.

Русия " ще би трябвало да реагира на тази война - с стопански способи, с политически способи, а при потребност и с други способи. И нашите американски другари би трябвало да схващат това ", акцентира съветският министър председател.

Кремъл разкритикува през вчерашния ден оповестяването на първата вълна от американски наказания, които ще обиден износа на някои софтуерни артикули, като " неприемливи, недружелюбни и противозаконни ", и даде обещание да отвърне.

Евентуалната втора вълна, наречена " драконовска " от представител на Съединени американски щати, може да включи затваряне на американските летища за съветски самолетни компании и даже прекратяване на дипломатическите връзки сред двете страни.

Руският в. " Комерсант " разгласява в сряда текст, показан като план за наказания от страна на Съединени американски щати, който планува по-специално следствие на хипотетичното персонално благосъстояние на президента Владимир Путин и не разрешава американски жители да купуват облигации от съветския върховен дълг, напомня Франс прес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР