Русия ще продължи да изнася селскостопански продукти, торове, енергия и

...
Русия ще продължи да изнася селскостопански продукти, торове, енергия и
Коментари Харесай

Русия засега няма да спира износа на критични стоки въпреки санкциите

Русия ще продължи да изнася селскостопански артикули, торове, сила и други значими артикули в сходство с интернационалните контракти. Това съобщи пред " Российская газета " Дмитрий Биричевски от съветското външно министерство.

Той акцентира, че Москва е " надълбоко загрижена за допустима продоволствена рецесия " , само че предизвести, че западните наказания могат да " пречат на финансовото и логистичното обслужване на договорите за услуги в региона на храненето ".

Биричевски уточни, че съветската рубла се " употребява все по-често " в комерсиалните връзки с други страни, както и от интернационалните платежни системи, различни на SWIFT.
 Петрол,
Петрол, " Сбербанк " и медии в новия пакет от наказания

На Словакия и Унгария ще бъде даден по-дълъг гратисен интервал

Ще предприемем спомагателни стъпки, ориентирани към понижаване на монопола на дискредитирания щатски $ като съществена аварийна валута и платежно средство в интернационалната търговия, съобщи той.

Биричевски акцентира, че Москва си резервира правото да употребява ответни ограничения при положение на по-нататъшни наказания, в това число възбрана за експорт на някои артикули за страни от нейния " вражески " лист.

Той обаче посочи, че " дестабилизирането на международната търговия не е в наш интерес и локалните предприятия са виновни за осъществяването техните интернационалните търговски отговорности ".

По-рано през днешния ден Европейската комисия разгласи по отношение на Русия, както и наказания против най-голямата съветска банка и възбрана на съветските радио- и телевизионни оператори от европейския ефир, в опит да задълбочи изолацията на Москва.
 Гутериш: Войната сред Русия и Украйна изостри продоволствената, енергийната и икономическата рецесия
Гутериш: Войната сред Русия и Украйна изостри продоволствената, енергийната и икономическата рецесия

Според него би трябвало да се отстранен ненужните забрани за внос
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР