Русия ще изтегли дипломатите си от Украйна, заяви руското външно

...
Русия ще изтегли дипломатите си от Украйна, заяви руското външно
Коментари Харесай

Русия изтегля дипломатите си от Украйна

Русия ще изтегли дипломатите си от Украйна, съобщи съветското външно министерство, като упрекна управляващите в Киев, че не вършат нужното, с цел да подсигуряват сигурността им, предава Reuters.

„ Нашият първи приоритет е да се погрижим за съветските дипломати и чиновници на посолството и генералните консулства. За да отбрани живота и сигурността им, съветското управление реши да изтегля личния състав на съветските задачи в Украйна, което ще бъде осъществено в най-близко бъдеще “, се споделя в изказване.

Напрежението сред Русия и Украйна се ускорява, откакто късно през вчерашния ден президента Владимир Путин разгласи, че признава двете сепаратистки области в Донбас – Луганкс и Донецк – за самостоятелни републики. Днес пък гopнaтa ĸaмapa нa pycĸия пapлaмeнт - Cъвeтът нa фeдepaциятa, paзpeши нa Πyтин дa paзпoлoжи pycĸи вoeнни cили в двeтe oблacти в Дoнбac зa „ миpoтвopчecĸa “ миcия. Всичко това докара до налагането на строги наказания от страна на Съединени американски щати, Европейски Съюз и Обединеното кралство.

Пазарите се сринаха. Действията на Путин потопиха съветската рубла до двегодишно, а газът нарастна внезапно.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР