Русия създава оръжие на различни физически принципи. Наскоро стана известно,

...
Русия създава оръжие на различни физически принципи. Наскоро стана известно,
Коментари Харесай

Русия създава оръжие на съвсем нови физически принципи

Русия основава оръжие на разнообразни физически правила. Наскоро стана известно, че от 2022 година на инициативна основа, с осведомителна поддръжка от инженерите на Черноморския флот, за лична сметка, Руското конструкторско бюро създава оперативно-тактическия комплекс „ НАСТ “, който съставлява комплекс от средства за потребление с високоскоростни надводни носители - кораби с динамична въздушна възглавница за решение на необятен набор от проблеми в полза на защитата на Руската федерация. За това оповестява Черноморския флот на страната в своя Телеграм канал.

Към март 2024 година са създадени и създадени няколко екземпляра на продукта с разнообразни размери, товароподемност и предопределение, някои от които с поддръжката на Черноморския флот сполучливо са минали тестванията, които са покрили изчислените експлоатационни характерности.

Ето какво описа за плана представител на съветския Черноморски флот:

„ Самата концепция за кораби с динамични въздушни възглавници е препоръчана от Р.Е. Алексеев през 70-те години на предишния век, само че нашите инженери съумяха да го приложат на други физически правила: разнообразни от стандартните кораби с водоизместимост, и от корабите за глисиране, и от корабите на въздушна възглавница, и от класическите екраноплани, и от летателни апарати от всеки различен вид.

Продуктите се създават в пилотиран и безпилотен вид.

Комплексът може да работи самостоятелно или да бъде интегриран в единна система за ръководство и да извършва следните задания:

• при скорост до 120 км/ч

• пробег до 1200 км

• с тегло на потребен товар до 1200 кг.

Пакетът включва мобилна контролна станция и съставен елемент за превоз и зареждане. За разлика от екранопланите, дълготрайното летателно образование не е належащо за ръководство на AFV на плана НАСТ. Нашият транспортен съд може да се ръководи от всеки, който е минал къс курс на образование за ръководство на транспортен съд на динамична въздушна възглавница “.

Инфо: " Труд "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР