Русия разшири обхвата на ответните санкции срещу Великобритания, като включи

...
Русия разшири обхвата на ответните санкции срещу Великобритания, като включи
Коментари Харесай

Русия разшири санкциите срещу Великобритания с 23 нови лица

Русия разшири обсега на ответните наказания против Англия, като включи в листата 23-ма души. Това заяви съветското външно министерство в изказване. " Във връзка с антируския курс на Лондон, в границите на който интензивно се ползва механизмът на персоналните наказания и се оказва всестранна поддръжка на неонацисткия режим в Киев, беше взето решение за разширение на съветската стоп-листа с включването на представители на военно-политическото ведомство, журналистическия корпус и научната общественост на Англия (общо 23-ма души) ", показват в дипломатическия департамент на Руската федерация.

В черния лист е включен началникът на отбранителния щаб на въоръжените сили на Обединеното кралство Антъни Радакин, който управлява образованието на бойци на украинските въоръжени сили (ВСУ) на английска територия.

" Списъкът на английските жители, на които сега е неразрешено да влизат в Руската федерация, включва по-специално началника на отбранителния щаб на Въоръжените сили на Обединеното кралство на Англия, който управлява образованието на бойците на ВСУ на английска територия, Е. Радакин, ръководителя на Съвместния комитет по разузнаване на държавното управление на Англия М. Алесандри, който взе участие във формулирането на тактиката на Лондон в украинското направление, както и ръководителя на борда на шефовете на английската отбранителна компания BAE Systems К. Хог ", обявиха от министерството.

Освен това са наложени персонални ограничавания на чиновниците на три английски центъра за политически науки. " Лични ограничавания се постановат и на чиновници на английски политологични центрове, занимаващи се със събиране и разбор на информация за битката против Русия, като Кралския единен институт за отбранителни проучвания (Д. Бронк, С. Каушал, Н. Рейнолдс), Фондация " Хенри Джаксън " (А. Мендоса) и Аналитичния институт " Сивитас " (Р. Кларк) ", осведоми министерството. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР