Русия пусна трейлър на The Challenge - първият игрален филм,

...
Русия пусна трейлър на The Challenge - първият игрален филм,
Коментари Харесай

Русия пуска първия игрален филм, заснет в Космоса

Русия пусна филмов откъс на " The Challenge " - първият игрален филм, сниман в космоса.
Той е сниман на към 400 км над Земята на Международната галактическа станция (МКС) през 2021 година - преди нахлуването в Украйна - и ще бъде пуснат на екран идващия месец, като това е първият филм, в който актьорите и режисьорът са изведени в космоса за фотосите.

През 2020 година холивудската звезда Том Круз, дружно с режисьора Дъг Лиман, разкриха проектите си да пътуват до МКС, с цел да снимат игрален филм в съдействие със SpaceX на Илон Мъск и НАСА. Все още няма следи от този филм.

Както оповестява „ Политико “, " The Challenge " споделя за жена кардиохирург на име Женя (в ролята - съветската актриса Юлия Пересилд), която е част от екип лекари, изпратени да оперират космонавт (в ролята - действителният космонавт Олег Новицки), който губи схващане, до момента в който е на МКС. Пересилд и продуцентът-режисьор Клим Шипенко пътуват до МКС дружно с космонавта Антон Шкаплеров през октомври 2021 година и снимат кино лентата в продължение на 12 дни.

През юли 2022 година Юрий Борисов, новоназначеният началник на съветската галактическа организация „ Роскосмос “, съобщи по време на среща с президента Владимир Путин, че Русия ще напусне МКС през 2024 година

" Решението за овакантяване на станцията след 2024 година е взето ", сподели Борисов, на което Путин отговори: " Добре. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР