"Русия, приготви се". Това написа в Туитър президентът на САЩ

...
"Русия, приготви се". Това написа в Туитър президентът на САЩ
Коментари Харесай

Тръмп отговори на Русия

"Русия, подготви се ".

Това написа в Туитър президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила и предизвести, че ракетите "ще дойдат " в Сирия като ответна мярка на хипотетичната химическа офанзива против цивилни, осъществена през уикенда, предадоха международните организации.

"Русия се заканва да смъкна всяка ракета, изстреляна против Сирия. Приготви се, Русия, тъй като те ще дойдат - хубави, нови и умни! Не бива да си сътрудник с изтребващо с газ животно, което убива хора и изпитва приятност от това ", написа Тръмп, имайки поради сирийския президент Башар Асад.

Междувременно европейската организация за надзор на въздушния трафик Евроконтрол предизвести самолетните компании да са внимателни в полетите си над източното Средиземноморие поради допустимо започване на въздушни удари по Сирия в идващите 72 часа, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Ройтерс.

Според Евроконтрол може да бъдат употребявани ракети въздух-земя и/или крилати ракети и е допустимо понякога да прекъсва действието на радионавигационната инсталация. Агенцията не прецизира произхода на евентуалните закани и се базира на документ от Европейската организация за сигурност на въздухоплаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР