Русия преустановява полетите с Обединеното кралство, съобщи оперативният щаб на

...
Русия преустановява полетите с Обединеното кралство, съобщи оперативният щаб на
Коментари Харесай

И Русия преустановява полетите с Великобритания

Русия прекратява полетите с Обединеното кралство, заяви оперативният щаб на.
Ограничението, което беше признато поради влошената, влиза в действие от среднощ на 22 декември. Ще важи една седмица, заяви РИА Новости.
 Проф. Радка Аргирова: Това не е нов вариант, на него се дължи заболеваемостта в този момент у нас и в Европа Проф. Радка Аргирова: Това не е нов вариант, на него се дължи заболеваемостта в този момент у нас и в Европа
" Това въобще не е нов вариант, той е разказан в здравната литература още в края на месец март ", изясни пред БНР проф. Радка Аргирова ...
Преди ден английското министерство на опазването на здравето разгласи, че на ковид SARS-CoV-2, открит в Обединеното кралство в средата на декември, се популяризира по-бързо от нормално и съгласно предварителните оценки е 71% по-заразен. СЗО сподели, че тази разновидност е открита и в Нидерландия и Австралия. В същото време няма доказателства за резултата на новата версия на SARS-CoV-2 върху смъртността и заболеваемостта.
" Ситуацията с появяването на нов вариант на ковид в Обединеното кралство се изследва деликатно от оперативния щаб. Въз основа на резултатите от разглеждането й ще бъдат взети спомагателни решения ", добави съветският щаб.
Повече от 30 страни към този момент са прекратили или лимитирали транспортните връзки с Англия. Няколко страни, в това число Гърция и Кипър, вкараха наложителни карантини за всички авиопътници, идващи от Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР