Владимир Путин ще се опита да изнудва“ НАТО, като използва

...
Владимир Путин ще се опита да изнудва“ НАТО, като използва
Коментари Харесай

Путин може да използва „тактически ядрени оръжия“ в сценарий „печелят“ срещу НАТО, предупреждава експерт

Владимир Путин ще се опита да „ изнудва “ НАТО, като употребява тактически нуклеарни оръжия в дребен мащаб на бойното поле, с цел да тества решимостта на алианса, предизвести един специалист.

Днес шефът на НАТО Йенс Столтенберг разкри, че блокът сега е зает в договаряния дали да сложи нуклеарния си боеприпас в режим на подготвеност, с цел да ограничи възходящите закани от Русия и Китай. Притесненията бяха изразени ден преди Путин да се сдобри с различен зложелател на Запада. Утре той ще посети Северна Корея, където Ким Чен Ун към момента работи върху качества за ракети с огромен обхват, които биха сложили Съединени американски щати в неговия обхват.

Столтенберг, който се изкачи до първото място преди десетилетие, напомни времето, когато НАТО организираше нуклеарните си учения скрито - само че упорства за още повече бистрота, с цел да покаже на Кремъл навръх какво е кадърен.

Професор Антъни Глийс, прочут специалист по въпросите на световната сигурност и разузнаването, има вяра, че Путин би трябвало да разбере, че в случай че използв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР