Русия прекрати участието си в черноморската сделка за износ на

...
Русия прекрати участието си в черноморската сделка за износ на
Коментари Харесай

Русия официално напусна зърнената сделка часове преди крайния срок

Русия приключи присъединяване си в черноморската договорка за експорт на зърно до международните пазари. Това стана часове преди приключването на съглашението, заяви.

„ Черноморските съглашения през днешния ден престанаха да важат. Както сподели президентът на Руската федерация по-рано, крайният период е 17 юли. За страдание частта, която се отнася до Русия в това черноморско съглашение, към момента не е изпълнена. Следователно действието му е прекъснато “, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Песков сподели, че възражението на Москва за удължение на договорката за зърно е било обявено още преди детонацията на Кримския мост, която взе две жертви и блокира придвижването по моста. Русия назова това   " терористична офанзива " и упрекна Украйна. „ Веднага откакто съветската част от договореностите бъде изпълнена, съветската страна неотложно ще се върне към осъществяването на тази договорка. Де факто това е обстановката “, сподели представителят на Кремъл Песков пред кореспонденти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР