Русия последователно правеше всичко, за да предотврати насилствения сценарий на

...
Русия последователно правеше всичко, за да предотврати насилствения сценарий на
Коментари Харесай

Захарова: Русия последователно правеше всичко, за да предотврати насилствения сценарий в Украйна

Русия поредно правеше всичко, с цел да предотврати насилствения сюжет на украинската рецесия, само че управляващите в Киев не оставиха избор на Москва, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

„ В продължение на доста години ние приказваме да създадем всичко допустимо, с цел да предотвратим тежката обстановка в Украйна, деградацията и по-късно сюжета за потребление на мощ “, сподели Захарова, говорейки на Маратона на знанието.

Според представителя на съветското външно министерство Минските съглашения са действителен късмет за Киев да позволи обстановката в страната. Украинските управляващи обаче в началото нямаха проекти да ползват документа, посочи Захарова.

По-рано съветският президент Владимир Путин обществено съобщи, че решението за започване на военна спецоперация в Украйна е било извънредно мъчно за него. В същото време Руската федерация просто беше принудена да предприеме такава стъпка, с цел да спре заканите за себе си и да отбрани жителите на Донбас, които, съгласно Путин, са подложени на непрестанен геноцид от страна на Украйна в продължение на осем години.

Путин сподели още, че в Украйна е основан " антируски анклав ", който заплашва Руската федерация. Унищожаването на този анклав е една от главните цели на специфичната военна интервенция, провеждана от съветските въоръжени сили в Украйна.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР