Русия подкрепя суверенитета на бившите съветски републики, ситуацията с Украйна

...
Русия подкрепя суверенитета на бившите съветски републики, ситуацията с Украйна
Коментари Харесай

Путин: Ситуацията с Украйна е изключение

Русия поддържа суверенитета на някогашните руски републики, обстановката с Украйна е изключение поради външното въздействие върху тази страна. Това съобщи съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През след, като вчера реши да признае суверенитета на двете национални републики на Донбас, съобщи ТАСС.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 568
По време на диалози с азербайджанския си сътрудник Илхам Алиев съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През опроверга спекулациите, че Русия има намерение да възстанови границите на Руската империя.

„ Разбира се, ще употребявам случая на вашето посещаване, с цел да ви осведомявам какво се случва в нашата посока в Украйна. Знаете, че през вчерашния ден Русия реши да признае суверенитета на двете национални републики на Донбас. Искам да кажа незабавно: тематиката, че Русия ще възвърне империята в същите имперски граници. Това е изцяло погрешно ", сподели той.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия-Украйна 568  Финландският президент разгласи, че съветските дейности в Украйна може да се отразят на общ план за нуклеарна централа Финландският президент разгласи, че съветските дейности в Украйна може да се отразят на общ план за нуклеарна централа  Албания: Руското признание на ДНР и ЛНР е жестоко нарушаване на интернационалното право Албания: Руското признание на ДНР и ЛНР е жестоко нарушаване на интернационалното право  Руската Дума ратифицира указа за ДНР и ЛНР Руската Дума ратифицира указа за ДНР и ЛНР
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР