Русия от 26 години е член на Съвета на Европа

...
Русия от 26 години е член на Съвета на Европа
Коментари Харесай

Меглена Кунева: Прекратено е членството на Русия в Съвета на Европа

Русия от 26 години е член на Съвета на Европа - организация, която обгръща 47 страни и се основава на отбраната на човешките права, върховенството на закона и демокрацията. От две седмици участието на Русия е прекратено. Това сподели пред Българска национална телевизия Меглена Кунева, дипломат на Европейския съюз в Съвета на Европа.

" Това значи, че не е показана в органите на Съвета на Европа, в Комитета на министрите, в Парламентарната асамблея, не взе участие в мониторинговите задачи, които множеството от конвенциите имат ", разясни Кунева.
 Путин подписа закона за антикризисните ограничения
Путин подписа закона за антикризисните ограничения

Той се приема в отговор на западните наказания

Съветът на Европа не е организация, която се занимава със сигурността, само че прави всичко допустимо политически да подкрепи процеса на договаряния и обезпечаването на филантропичните коридори, тъй като това са човешки права. Следи се за тяхното съблюдаване, п рави се лист с нарушаванията, които след това биха могли да отидат към Международния углавен съд , съобщи Меглена Кунева.

" Не можем да създадем по този начин, че войната да спре на следващия ден, и не можем да създадем по този начин, че да спасим човешки живот, който е заплашен. Можем да създадем по този начин, че това да не се случва повече, можем да ограничим вредите, можем да участваме в намиране на дипломатически решения ", уточни тя.
 Китай се тревожи за международната стопанска система поради глобите против Русия
Китай се тревожи за международната стопанска система поради глобите против Русия

Пекин е подготвен да помогне на Москва и Киев да реализират спокойно решение на рецесията

Кунева акцентира, че прекратяването правата на Руската федерация в Съвета на Европа е доста съществено предизвестие и доста сериозна диагноза за протичащото се.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР