Русия не успя да унищожи енергийната ни система и затова

...
Русия не успя да унищожи енергийната ни система и затова
Коментари Харесай

Киев: С ракетните си удари Русия се опитва да попречи на подготовката на Украйна за контранастъпление

Русия не съумя да унищожи енергийната ни система и по тази причина си сложи други цели, съобщи Вадим Скибицки, представител на на Главното разследващо ръководство към украинското министерство на защитата, представен от Българска телеграфна агенция.  
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10526
С ракетните си удари Русия се пробва да провали проектите и подготовката на въоръжените сили на Украйна (ВСУ) за контранастъпление, сподели Скибицки.

Интензивни удари се нанасят както по фронтовата линия, по този начин и по други територии в Украйна, посочи представителят на украинското разследващо ръководство. 

По думите на Скибицки Русия се пробва да порази с ракети обекти, на които има доста оръжия, и други военни обекти на ВСУ. 

Русия нанася удари с ракети " по нашите пунктове за ръководство (центровете за взимане на решения), снабдителните пътища и пунктовете с доста муниции и техника, по местата за предпазване на гориво, а също по този начин и по регионите, в които са съсредоточени войските ни. Специално внимание съперникът стартира да отделя на регионите, в които са ситуирани средствата ни за противовъздушна защита ", сподели още Скибицки.

Освен това Русия интензивно употребява и авиацията си. Според Скибицки оперативно-тактическата авиация на Русия всекидневно употребява към 20-25 авиационни бомби КАБ-500 и нанася удари по фронтовата линия и по териториите, намиращи се в непосредствена непосредственост до фронта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР